Boef ophalen

Vanmorgen werd ik om 8:15u wakker van de iPhone wekker. Nog wel erg suf ben ik onder de douche gegaan en geprobeerd het ritme van de dag op te pakken. We gaan vandaag na het ontbijt naar St. Oedenrode om een puppie voor Astrid op te halen, Boef geheten. De rit naar St. Oedenrode wordt ons feilloos verteld door de GPS die ik uit de US heb meegenoen, en ook is voorzien van Europese kaarten. Nou ja, feilloos … toen ze melde dat we er waren, was het nog zeker een kilometer verderop, maar gelukkig was Astrid er eerder geweest dus we vonden het wel.

Bij de kennel verwachtten ze ons al, en het boemer hondje “Boef” geheten wacht al enthousiast op ons. Nadat de nodige formuliteiten zijn uitgewisseld en Boef een chip heeft gekregen mag hij met ons mee. Astrid neemt Boef op schoot en ik rij met hun naar Oudewater om daar de hond aan Yvonne te laten zien, en gelijk Brenda op te halen. We hebben daar even gezellig gekletst en met de kinderen, Eef en Stijn, gespeeld.

Later in de middag gingen we terug naar Alphen en maakte Astrid een lekker maaltijd voor ons klaar. Intussen speelden wij met het nieuwe hondje die we zoveel mogelijk wakker moesten houden, zodat hij die nacht moe genoeg zou zijn dat hij de hele nacht zou doorslapen. Tegen tienen viel ik alweer om van de slaap en zocht het bed op. Die nacht heeft Astrid weinig geslapen omdat het hondje die nacht erg actief bleef.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven