Apple upgrade

Gisteren heb ik een poging gedaan om mijn OS te upgraden naar Lion. Na meerdere onsuccesvolle pogingen heb ik ten einde raad Apple Support maar gebeld, maar ook samen kwamen we er niet uit. De uiteindelijke conclusie was dat mijn internet verbinding te langzaam wat om het bestand van ruim 3,5 GB te downloaden, dus ze adviseerden mij maar een bezoek te brengen aan de Apple winkel in Park Meadows Mall.

Hier leek men niet verbaasd, waardoor ik de indruk kreeg dat ik niet de eerste was met dit probleem. Men heeft mijn appeltje aan hun server gehangen en de nieuwe OS ter plekke geinstallleerd. Zo werkt het ook, en ik vermoed dat nog anderen na mij ook op deze manier zullen moeten upgraden. Apple mag dan wel denken dat in 2011 de infrastructure moet bestaan om dit soort zaken middels internet te distribueren, maar de werkelijkheid zal nog even anders blijven; met name in dit derde wereldland USA geheten. Na de upgrade heb ik mezelf nog getracteerd op een Magic Trackpad als aanvulling/vervanging van de Magic Mouse, en gelukkig liepen we de winkel weer uit.

Onderweg naar huis hebben we onzelf getracteerd op een lekker ontbijtje bij “Benedict’s” niet ver van de mall gelegen. Toen we thuis waren heb ik de rest van de middag mezelf bekend gemaakt met de nieuwigheden van het Lion OS X. Tot nu toe kan ik me er wel in vinden, en ook het updaten van dit blog gaat me redelijk af. In de komende weken ga ik maar eens kijken hoe het werkt met de IDE van de iPhone developer; een nieuw project waar ik me momenteel mee bezig houd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven