Reisverslagen

Reisverslagen

Het leven is een opeenvolging van reisverslagen. Onze reizen over de wereld begonnen al toen we nog in Nederland woonden.  We reisden naar de bekende Europese landen als Duitsland, België en Frankrijk. Maar ook verder weg naar Tsjechoslowakije, Australië en uiteraard Amerika.

Toen we eenmaal in Amerika woonden sloeg het reizen echt toe.  In de loop der jaren hebben we alle staten hier bezocht, maar ook de rest van de wereld kreeg onze aandacht: Japan, Nepal, India, China (2x), Cambodja, Thailand, Laos en Ierland.  Ook de Noordelijke buren hebben we zo nu en dan bezocht, met op het laatst zelfs een van kust to kust tocht van Vancouver naar Halifax.

Wij houden van reizen en schrijven over onze avonturen in allerlei landen.  Sommige verhalen vinden wij de moeite waard om te onthouden, en die vind je hier. Je vindt recente reisverslagen hieronder; sommige in het Engels, anderen in Nederlands. Een goeie gelegenheid om je talenkennis eens op te halen, of laat Google het voor je vertalen, dan kun je even lachen.  Er zijn meer (oudere) verslagen en verhalen te vinden in het menu en hier.  Veel plezier!

De meest recente trips:
Canada
Bangkok
Jordanië en Oman
Montana
China
Africa
Kauai
Thailand, Cambodia and Laos