We zijn weer terug

T’is een tijdje stil geweest hier op het weblog, maar we zijn er nog hoor. De afgelopen twee weken waren we Nepal en India onveilig aan het maken. Ik zal binnenkort het reisverslag hiervan nog wel plaatsen; ik ben nu nog druk bezig alle fotos en videos op een rijtje te zetten.

Nepal en India waren overweldigend, in alle opzichten Het was mooi, vies, warm, druk, fantastisch, kort, vermoeiend, leerzaam en ik kan nog uren doorgaan met he opsommen van tegenstrijdige indrukken die we te verwerken kregen. Het reisverslag zal erover meer in detail uitweiden.

Inmiddels zjn we weer terug op het werk. Meteen weer aan de slag gaan is volgens mij de beste manier om de 12 uur tijdsverschil te verwerken. Desalniettemin ben ik deze week vrijwel elke avond voor negen uur naar bed gegaan. Ik kan gewoon mijn ogen niet openhouden, zeker als ik even lekker ga zitten. Het zal allemaal wel even duren voordat ik weer in mijn normale ritme zit. Het is in ieder geval op het werk druk genoeg dat ik daar geen slaapverschijnselen krijg. Mijn twee weken afwezigheid is vertaald in een berg werk genoeg om me een maand bezig te houden.

Inmiddels is het reisverslag hier te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven