We zijn weer terug

posted in: Uncategorized | 0

T’is een tijdje stil geweest hier op het weblog, maar we zijn er nog hoor. De afgelopen twee weken waren we Nepal en India onveilig aan het maken. Ik zal binnenkort het reisverslag hiervan nog wel plaatsen; ik ben nu nog druk bezig alle fotos en videos op een rijtje te zetten.

Nepal en India waren overweldigend, in alle opzichten Het was mooi, vies, warm, druk, fantastisch, kort, vermoeiend, leerzaam en ik kan nog uren doorgaan met he opsommen van tegenstrijdige indrukken die we te verwerken kregen. Het reisverslag zal erover meer in detail uitweiden.

Inmiddels zjn we weer terug op het werk. Meteen weer aan de slag gaan is volgens mij de beste manier om de 12 uur tijdsverschil te verwerken. Desalniettemin ben ik deze week vrijwel elke avond voor negen uur naar bed gegaan. Ik kan gewoon mijn ogen niet openhouden, zeker als ik even lekker ga zitten. Het zal allemaal wel even duren voordat ik weer in mijn normale ritme zit. Het is in ieder geval op het werk druk genoeg dat ik daar geen slaapverschijnselen krijg. Mijn twee weken afwezigheid is vertaald in een berg werk genoeg om me een maand bezig te houden.

Inmiddels is het reisverslag hier te lezen

 

Share us: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.