Weer aan het werk

posted in: Gedachten | 0

Vrij rustig weekend gehad. Door de warmte zijn we voornamelijk binnen gebleven. Op een gegeven ogenblik gaf de thermometer 106F aan, en dat was teveel voor mijn tere gestel dus lekker bij de koeling binnen gezeten.

Dat was overigens niet vervelend, want de vrijdag voor het weekend had FedEx mijn nieuw Apple iPad bezorgd, dus ik moest even bekend worden met mijn nieuwe speeltje. Ik heb er echt lol mee en ontdek elke dag weer nieuwe dingen die ik ermee kan doen. Ik was bijzonder onder de indruk hoelang de batterij meegaat, ondanks dat ik er van alles mee had gedaan: films kijken via Netflix, web surfen, gebruikt als Unix terminal om server taken te doen enz.

Share us: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.