Sam’s No. 3

Uit ontbijten

Zaterdagochtend gaan we tegenwoordig min of meer traditiegewijs op de motor op zoek naar een ontbijttentje. Dit keer zijn we terecht gekomen bij Sam’s No 3; een leuk tentje en je had er keuze uit maar liefst 22 verschillende soort breakfast burritos. Het was er bere druk en ongeduldig als we zijn kozen we ervoor om aan de bar te zitten; dan hoef je niet te wachten maar mag gaan zitten als je een plekje zit.

Een arm

Naast ons bij Sam’s zat een man die zijn rechterarm miste. Ondanks zijn handicap kon hij middels een haakachtige prothese behoorlijk goed overweg met zijn bestek en hij had zijn ontbijtje zo op. Het viel ons op dat de gemiddelde leeftijd hier vrij hoog was. Wij waren bijna de jongeren in het publiek…

Het schuurtje

Zowel zaterdag als zondag weer een beetje aan het schuurtje gewerkt. Zondag niet zoveel als ik wilde maar het was ook weer bijzonder warm. In ieder geval is het grootste deel van de vloer nu klaar en kan ik gaan nadenken over de muren en waar er deuren en ramen moeten komen. We hebben zondag ook nog een grote zeil gekocht zodat ik het constructie terrein kan afdekken tegen de zwaarste regenbuien. Het regent momenteel niet vaak, maar als het regent komt het ook met bakken uit de lucht.

Film kijken

Zondagavond hebben we naar de film “Office space” gekeken. Die film is leuk en deprimerend tegelijk want het komt o zo dicht bij de werkelijkheid. We hebben nog een paar films liggen van Netflix waar we nog niet aan toe zijn gekomen: “Everybody’s fine” en “The taking of Pelham 123”. Misschien als we van de week even niets te doen hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven