Even bijpraten

Net een lekker ritje op de motor achter de rug, en ik zat te denken: ik moet weer eens iets op mijn blog schrijven. Het is de afgelopen twee weken beredruk op het werk geweest, met een aantal ingewikkelde zaken, dus mijn hoofd stond er gewoon niet naar. Er is ook weinig gebeurd waar je over “naar huis zou schrijven”, zoals ze zeggen. Binnenkort ben ik een paar weekjes vrijgezel als Gepke 22 Augustus naar Nederland afreist. Ik weet dat ik dan van alles van plan ben om te doen om mezelf bezig te houden, maar in de praktijk komt er meestal niets van terecht. Misschien nog wat aan het schuurtje werken. Deze vordert nu gestaag en drie van de muren staan al.

De paarden van de buren vinden het allemaal bere interessant wat ik daar uitspook. Het timmeren, zagen en boren schrikt ze absoluut niet af. Ze komen juist dichterbij om alles goed te kunnen zien. Als ik me dan omdraai zie ik dit:

Deze week heb ik ook even de Mercedes bij de dealer achtergelaten om naar twee zaken te laten kijken. De rechter achterband verliest druk en moet ik elke maand oppompen om te voorkomen dat de “low tire pressure” alarm afgaat, en ik heb het idee dat het navigatie systeem niet helemaal up to date is. De band hebben ze gerepareerd (gratis), want daar zat dus een spijker in. Het navigatiesysteem daar moet een specialist bij komen. Ze waren het met me eens dat de weg die vlak bij ons huis is erop moet staan, maar volgens “Alice”, zo noemen we het navigatiesyteem, zijn we daar altijd aan het off-roaden. Ze zullen een nieuwe afspraak met me daarvoor maken. Als het goed is komen ze met een ander auto die van ons halen en wij mogen dan tijdelijk met die leenauto rijden. “Valet service” heet dat. Overigens zitten er wel meer perks aan het rijden van een MB: gratis wasbeurten, gratis shuttle service van ons huis naar het vliegveld en nog een aantal voordeeltjes.

In de komende week krijgen we nog een drukke zaterdag voordat Gepke vertrekt. Eerst komen s’ochtends Roderik en Annemarie langs die op bezoek zijn in Colorado vanuit Dubai. Zij woonden tot een tijdje geleden ook hier in Colorado, maar zijn naar UAE vertrokken vanwege Roderik z’n werk. Diezelfde dag gaan we in de middag naar een Indiaase dansvoorstelling van de dochter van mijn collega. Hier zijn we wel benieuwd naar om een beetje in de stemming te komen voor onze mogelijk vakantie naar India. Of deze doorgaat hangt af van de tour operator, ze wachten op voldoende mensen om de tourgroep vol te krijgen (10-15 mensen). Als dat allemaal rond is gaan we eind October naar Delhi, Mumbai en Goa. Voorlopig wachten we het maar af, het is zo’n domper als je jezelf blijmaakt en het gaat op het laatste moment niet door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven