Gepke naar Nederland

Gisterenochtend heb ik Gepke op het vliegtuig naar Nederland gezet. Ze vliegt wel met omweg naar Amsterdam; welliswaar niet via Keulen en Aken maar via Cedar Rapids en Chicago. Onderweg belt ze regelmatig om me op de hoogte te stellen van haar vorderingen en om 2 uur s’nachts komt het telefoontje dat ze op Schiphol is aangekomen. Blijkbaar zonder haar koffers, want die staan nog in Chicago. Ze kreeg een zeer slaperig ik aan de telefoon en het drong niet allemaal meteen tot me door. Ik viel gelukkig weer zonder al te veel problemen in slaap en om 10 over zes schrok ik weer wakker. Uit angst om me te verslapen ben ik toen maar op gestaan en heb het ochtend ritueel met de hond gedaan.

Vanmorgen was dus de eerste dag voor mij als vrijgezel, en ik klungelde dus vrolijk door de keuken en vergat bijna van alles voordat ik in de auto op weg naar het werk was. Het was eigenlijk de bedoeling om met de motor naar het werk te gaan, maar ik heb gisterenmiddag mijn pols een beetje verstuikt met het werk aan het schuurtje. Ja die is nog steeds niet klaar en zo nu en dan probeer ik er weer iets aan te doen. Het hout wat ik gekocht heb is nu op en ik moet weer nieuw voorraad halen. Dat zal niet zo makkelijk gaan in mijn eentje, maar ik zal wel een welwillende Home Depot medewerker zoeken om te helpen met inladen.

Het was gisteren wel eigenlijk te heet om te werken met temperaturen van 97F de hele middag. s’Avonds bleek het ook moeilijk om het huis weer een beetje af te koelen, en toen ik om twee uur het telefoontje van Gepke kreeg was het nog steeds 72F in huis. Buiten was het toen nog 83F, hetgeen ook ongewoon warm is. Gelukkig beloven ze koeler temperaturen deze week.

Misschien dat ik later deze week nog wat fotos plaats van de vorderingen rond het schuurtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven