Herfst

De schuurtjesbouw koorts is inmiddels ook op Gepke overgeslagen. Verven is meestal niet een van mijn favoriete bezigheden, dus daar neem Gepke het vaak van me over. Als ik te lang in de verflucht hang ben ik dagen daarna er nog misselijk van, dus dat geef ik graag over aan een ander. Ik kan zelf ook wel een beetje doen, vooral als het in de buitenlucht gebeurt zoals bij deze klus. Zoals op de fotos is te zien vordert de klus langzaam maar gestaag.

Het is inmiddels alweer herfst, maar het weer werkt nog steeds mee. We hebben “siding” besteld in dezelfde kleur als de stal en het huis, zodat ook het schuurtje erbij hoort. Echter het duurt drie weken voordat de siding wordt geleverd, dus houden we ons bezig met andere klussen die het gebouwtje winter bestendig moeten maken. We hebben toch besloten het te isoleren met glaswol; het was niet zo duur als ik vreesde dus kan dat er ook wel vanaf. Dat houdt de binnentemperatuur wat meer in een acceptabel gebied zowel in de zomer als in de winter en het houd ook het vocht uit dit bouwsel.

Inmiddels komt ook de vakantie steeds dichterbij. De paspoorten zijn weer terug met daarin onze visa. Het administratieve deel is dus helemaal geregeld, we moeten alleen zelf nog emotioneel in de stemming komen. We weten allebei niet goed wat we moeten verwachten, dus houden we onze verwachtingen maar blanco. We vinden het wel spannend want het is ditmaal weer een gebied en landen waar we nooit eerder zijn geweest. Ik zal proberen tegen die tijd onderweg ook het een en ander erover te schrijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven