Ik ben weer getrouwd!

Nee, niet met een ander, nog steeds met Gepke. Afgelopen kerst was ik zomaar ineens mijn trouwring kwijt. Nergens meer te vinden, overal gezocht, zelfs het bankstel omgedraaid en bekleding verwijderd om erin te kunnen kijken. Maar waar we ook zochten, hij was verdwenen. Ik was er eigenlijk vrij zeker van dat ik hem in huis ergens moest zijn verloren, maar ook in de loop van weken en maanden kwam dat ding niet boven water. Tot vanmorgen dan. Gepke was aan het stofzuigen in de filmzaal en zag iets glinsteren op de grond bij het bankstel, en ja hoor daar was mijn trouwring. Zegge en schrijve meer dan 6 maanden later is hij weer boven water, en ben ik dus weer officieel getrouwd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven