Pensioen

Geen werk meer

Deze week heb ik op Facebook gedeeld dat ik met pensioen ben gegaan.  Ik heb er een aantal weken mee gewacht, want ik was -en ben- er nog niet helemaal zeker van.  Veel reacties van iedereen gekregen, sommige verbaasd anderen zagen het wel aankomen.   Dit pensioen leidt nog niet tot verveling. Maar ik ben dan ook vrij druk bezig met het opzetten van deze site.

Hobby’s

Er gaat heel wat meer tijd inzitten omdat ik het zelf wilde hosten, dus: server opzetten (linux), mysql installeren, php configureren en installeren, WordPress installeren en opzetten.  Ik noem het maar een Hobby, anders lijkt het misschien op werk.  Dat nam een paar weken in beslag, en nu ben ik bezig met de opzet van de nieuwe site.  Voor een groot deel verwacht ik dat het het overzetten van van de bestaande site zal zijn, maar er moet ook hier en daar het een en ander worden veranderd.

Efficiency

Vandaag vorderde het allemaal niet zo; ik had geen inspiratie en heb eerst maar een film gekeken.  Vervolgens de postbode ontvangen die mijn nieuwe vest/body warmer bezorgde, gevolgd door het opwarmen van mijn lunch. Vanmiddag onderneem ik weer een poging.  Ja, als je je tijd zelf mag indelen, gaat het soms allemaal niet zo efficient.  Maar dat is nu juist het voordeel van pensioen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven