Sprintje voor het eind van het jaar

Zo, even niet opgelet en alweer een jaar ouder. Veel gelukwensen gehad via email en op Facebook; zie je dat de internet toch nog ergens goed voor is. Normaal gesproken is December een beetje pruimentijd op het werk, maar dit jaar ligt het toch even anders. We hebben een onmogelijke deadline en dus werk ik me uit de naad om het te halen. Dat betekent dat er geen puf s’avonds is om nog iets op het weblog te schrijven. Blijkbaar ben ik niet de enige, want andere blogs die ik zelf bezoek lijken ook stil te liggen.

Toch een poging doen om de ontwikkelingen hier te belichten. De winter houdt ons meer binnenshuis. en we ontplooien dus binnenactiviteiten. Normaal verzandt dat al gauw in TV kijken, maar we hebben inmiddels beiden een iPad gekocht en die houdt ons ook bezig. Verder zijn er allerlei taken die uitgesteld zijn tot de winter omdat het binnen taken zijn. Echter nu verzin ik weer andere smoesjes om het niet te doen. Zo moet ik nog steeds de klok uit Friesland repareren, maar allerlei andere dingen komen er tussen. Het uitzoeken van de fotos uit India en Nepal en online zetten; het samenvoegen van de videos van de vakantie tot een samenhangend verhaal en ga zo maar door.

Ondanks de drukte op het werk is men daar ook bezig met verzetjes in het kader van de feestdagen. Zo hebben we de komende twee dagen een “Pictionary” wedstrijd. Teams spelen tegen elkaar waar je het snelst moet raden welke voorwerp, persoon of activiteit de ander aan het tekenen is. Ons team was al in de eerste ronde uitgeschakeld, en dat was maar goed ook want het werk moet ook worden gedaan. Morgen wordt er ook in het kader van de feestdagen lunch geserveerd en in de ochtend van die sjieke koffie zoals je bij tenten als Starbuck’s krijgt geserveerd.

Er vallen ook een hoop dagen uit wat werk betreft rond Kerst en Nieuwjaar. Ik heb buiten de weekenden ook 24 ,27 en 31 December vrij en ook nog 4 Januari, dus veel korte weken de komende tijd. Ook wel een beetje fijn rond deze tijd zodat het allemaal niet al te stressed wordt in deze drukke periode.

Iedereen alvast leuke feestdagen toegewenst van ons. Misschien zien we jullie in het nieuwe jaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven