Gepke is weer thuis

Op zaterdag heb ik belangstellend de vlucht van Gepke naar Denver online gevolgd. Onderweg belde ze vanuit Chicago waar ze moest overstappen. De vlucht was zoals ze zei “uneventful”; en zo wil je dat het liefst hebben. Rond vijf uur belde ze vanaf de aankomst pier dat ze was geland en op weg was naar de koffers. Dat was voor mij het signaal om het huis te verlaten en in de richting van het vliegveld te rijden. Bij de ingang van het vliegveld in Denver heb je een gebied waar je 45 minuten mag wachten tot de passagier die je ophaalt je opbelt. Op die manier hoef je geen parkeergeld te betalen voor de parkeergarage. Dus toen Gepke de koffer had, belde ze weer en kon ik de laatste 10 minuten naar de aankomst hal rijden. Daar aangekomen hebben we de koffers ingeladen en zijn naar huis gereden. Dax was ook heel blij om Gepke weer te zien, en zij heeft nu nog 2 dagen om bij te komen voordat ze weer naar het werk moet.

Het is dus Labor Day weekend en we hebben ook maandag vrij. Zaterdag en Zondag was het nog erg warm maar vandaag (Maandag) is het een stuk afgekoeld. Het is alsof het einde van de zomer hiermee formeel wordt afgekondigd. Gisteren hebben we het een beetje rustig aan gedaan en vandaag zijn we actief met het plannen van onze vakantie in November. De vlucht en tour in Nepal en India zijn al geboekt, we moeten nu nog wat ander formaliteiten regelen zoals visa voor India, een binnenlandse vlucht van Delhi naar Kathmandu en een hotel voor de eerste nacht in Delhi. Iedere keer komen er weer kleine kosten bij, maar het geheel loopt al aardig op. Tenslotte wordt er nog verblijf geregeld voor Dax bij Shiloh (country club for dogs…). Uiteindelijk een hoop geld, maar ja… je kunt het toch niet meenemen naar het hiernamaals.

Verder heb ik me nog wat vermaakt met een uitzending van “Boer zoekt vrouw” via internet. Ik vind dat een heerlijk oubollig programma waarin ik het Nederland zoals ik dat heb achtergelaten herken. Waarschijnlijk is het totaal niet representatief, maar dat kan mij weinig schelen.

Gepke is weer thuis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven